'Rottweiler Denayer met euthanasie omgebracht na aanval op twee kinderen en oppas'

'Rottweiler Denayer met euthanasie omgebracht na aanval op twee kinderen en oppas'

05-10-2022 15:30
9

Het is niet bepaald de prettigste periode uit het leven van Jason Denayer. Op sportief vlak lijkt de mandekker zich ernstig zorgen te moeten maken over deelname aan het WK in Qatar en nu is daar een tragische situatie bovenop gekomen. Zijn hond heeft namelijk twee kinderen en een volwassen vrouw aangevallen.

L'Avenir pakt woensdag uit met het verhaal, dat naar verluidt dinsdag heeft plaatsgevonden. Denayer was in zijn woonplaats Ternat op pad met zijn rottweiler, toen die een oppas en twee kinderen aanviel op straat. Zij moesten nadien naar het ziekenhuis voor verzorging. Volgens burgemeester Michel Vanderhasselt "zouden de kinderen er zonder hulp van voorbijgangers misschien zelfs niet meer geweest zijn".

De gemeente tilde dan ook zwaar aan het voorval. Meteen na de feiten is de burgemeester in gesprek gegaan met Denayer. Daar is besloten dat de rottweiler omgebracht moest worden door middel van euthanasie. Dat zou inmiddels ook gebeurd zijn. 

Voor Denayer is het een bijkomende klap na een woelige zomer. Als transfervrije speler kon de Rode Duivel verschillende kanten uit, maar steeds opnieuw kwam er een kink in de kabel, hoofdzakelijk door zijn eigen eisen. Uiteindelijk kwam met Shabab Al-Ahli een oplossing uit de woestijn uit de bus. Of Denayer zich daar in de kijker van Roberto Martinez zal (blijven) spelen, is echter zeer de vraag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie