Degryse steekt loftrompet op voor Club Brugge: Dit is ongezien

Degryse steekt loftrompet op voor Club Brugge: "Dit is ongezien"

05-10-2022 12:20
4

Een topavond in de Champions League was het dinsdag in Jan Breydel. Een 2-0 overwinning van Club Brugge tegen Atletico Madrid. Ex-voetballer en analist Marc Degryse uitte zich bij Het Laatste Nieuws vol lof over de prestatie van Blauw-Zwart en wierp heel wat Bruggelingen bloemetjes toe.

Met 9 op 9 is Club Brugge leider in Groep B. "Ze kunnen nu zelfs vol gaan voor groepswinst. Zes punten los op kop in hun groep. Zeven goals gemaakt, nul tegen. Wát een cijfers. Dit is ongezien", uitte Degryse zich enthousiast. "Dit team heeft enorme kwaliteiten. Kijk eens naar hun bank - dat zegt eigenlijk alles", daarmee wees de analist onder meer op Noa Lang en Clinton Mata die tegen Atletico niet van de bank kwamen.

"Mignolet was onklopbaar. Die staande ovatie in het slot was meer dan verdiend", liet Degryse optekenen. Over Raphael Onyedika zei Degryse: "Hij speelde alsof hij al tien jaar op dit niveau meedraait." Hij voegde eraan toe dat Denis Odoi volgens hem een dijk van een wedstrijd speelde en dat Tajon Buchanan een openbaring was.

“Chapeau voor Carl Hoefkens, die Kamal Sowah enorm veel vertrouwen geeft", zei Degryse. De man van de match voor de ex-speler van onder meer Club Brugge en Anderlecht, was Ferran Jutgla. "Wát een energie heeft die jongen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie