UPDATE: Transfer voor Trossard (ex-KRC Genk)? “Grootste dingen bereiken”

UPDATE: Transfer voor Trossard (ex-KRC Genk)? “Grootste dingen bereiken”

05-10-2022 11:40 Laatste update: 05-10-2022 11:40
8

Volgens het Engelse The Sun staat Leandro Trossard open voor een vertrek bij Brighton. De Rode Duivel zou interesse genieten van Chelsea FC en Arsenal FC.

Afgelopen weekend zette Trossard met een hattrick tegen Liverpool FC zijn heldenstatus bij Brighton nog maar eens in de verf. Dat Premier League-topclubs interesse in hem zouden hebben, zal dan ook niet verbazen. Volgens The Sun gaf Trossard aan dat hij blij is bij Brighton en enthousiast is over het nieuwe hoofdstuk onder de nieuwe trainer Roberto De Zerbi. 

Over zijn toekomst sprak de 27-jarige aanvaller zich voorzichtig uit. "Het is moeilijk om daar nu iets over te zeggen. Het hangt er volledig van af welke club er komt", aldus Trossard. De ex-speler van KRC Genk zit dit seizoen aan vijf goals en twee assists in de Premier League voor The Seaguls.

Update: Leandro Trossard is hot in Engeland. De Rode Duivel wordt in verband gebracht met een transfer en sprak met Het Laatste Nieuws opnieuw over zijn status. "Ik ben nog steeds gefocust op Brighton. Ik weet niet wat er in de transferperiode zal gebeuren. Bovendien is er nog een WK.”

Trossard wil eerst presteren met Brighton. “Als ik een duidelijk antwoord zou hebben, zou ik het geven. Ik bekijk het wedstrijd per wedstrijd. Ik moet me ontwikkelen en me elke week op het grootste podium laten zien. Ik wil gewoon mijn spel spelen en Brighton helpen om grootse dingen te bereiken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie