Chef voetbal HLN over duel met Atlético Madrid: “Club Brugge heeft het momentum”

Chef voetbal HLN over duel met Atlético Madrid: “Club Brugge heeft het momentum”

4 oktober - 18:40
4

Chef voetbal van Het Laatste Nieuws, Niels Poissonnier, lijkt te geloven in de kansen van CLub Brugge. Het Champions League-duel met Atlético Madrid is er eentje waar menig Belgische voetbalfans naar zullen kijken. Club Brugge in een goede flow, Atlético met grote sterren tussen de rangen. 

“Club Brugge heeft het momentum”, daarmee opent de Chef voetbal zijn stuk in Het Laatste Nieuws. Hij gelooft wel dat de voedselvergiftiging van Skov Olsen een enorme aderlating is voor de club. “Het neemt niet weg dat het geloof, het vertrouwen, het niveau en het systeem goed zitten bij onze landskampioen.”

Hij gelooft dat Carl Hoefkens hier kalm onder blijft. “Het mimespel van Hoefkens”, laat hij optekenen. De eeuwige rust op het gezicht van Hoefkens, zelf na die 0-4 op Porto bleef de coach van Club Brugge de rust hemzelve. Toch gelooft Poissonnier dat ook Hoefkens het belang van de duels tegen Atlético Madrid erg goed beseft. Natuurlijk beseft hij dit. “Dit tweeluik tegen Atlético kan groep B dan ook volledig door elkaar kan schudden”, aldus Poissonnier.

De Chef voetbal van Het Laatste Nieuws herinnert zich een andere Europese campagne, eentje die ook goed begon voor Club Brugge. “Club begon toen sterk met winst op Zenit Sint-Petersburg en een draw tegen Lazio.” Uiteindelijk bleef Brugge twee jaar geleden toch met lege handen achter. Een scenario die de mannen van Hoefkens ongetwijfeld willen vermijden. “Een nul op zes tegen Dortmund en die jammerlijke bal tegen de onderkant van de lat in Rome. Het hield hen finaal van een achtste finale in de Champions League.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie