Hotic (Cercle) over match Gent: “Vorige duels had ik niet zoveel kansen

Hotic (Cercle) over match Gent: “Vorige duels had ik niet zoveel kansen"

4 oktober - 18:30 Laatste update: 18:42
0

Dino Hotic, de 27-jarige nummer tien van Cercle, wordt op de rooster gelegd door Het Nieuwsblad. De rechtsbuiten van Cercle maakte een enorme indruk in de overwinning van de Bruggelingen in Gent. De eindstand, 3-4, met een drieluik aan goals van Hotic. 

De rechtsbuiten beschrijft zich als een beleefde en harde werker, die een stevige portie koppigheid met zich meedraagt. Hij gelooft dat die koppigheid hem helpt in het voetbal. “Kom maar eens kijken naar training”, klinkt het bij Hotic. 

Hein Vanhaezebrouck vertelde dat zijn verdedigers Hotic veel te makkelijk lieten schiet. Hotic geeft de trainer van KAA Gent gelijk. “In vorige wedstrijden had ik niet zoveel kansen om op doel te trappen”, klonk het bij de rechtsbuiten. “Maar we speelden als ploeg nu veel relaxter aan de bal dan voordien én ze vonden me dit keer makkelijker tussen de linies.” Dan weet hij klaarblijkelijk wel wat gedaan… Drie goals binnen knallen. 

Of hij die goals nu met links of rechts moet binnentrappen, dat maakt de nummer tien van Cercle eigenlijk niet zoveel uit. Zelf schrijven zou hij ooit met zowel links als rechts gedaan hebben. “Als kind was ik linkshandig, maar mijn ouders hebben me dat afgeleerd en me rechtshandig gemaakt. Met links kan ik nu nog amper iets schrijven.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie