Martínez steunt Hazard die gespot werd in nachtclub: Had hij toestemming voor

Martínez steunt Hazard die gespot werd in nachtclub: "Had hij toestemming voor"

4 oktober - 17:31
11

Eden Hazard werd twee dagen voor de wedstrijd tegen Nederland gespot in een Brusselse nachtclub, maar dat is volgens bondscoach Roberto Martínez geen probleem. Hij blijft de bekritiseerde Rode Duivel steunen.

"Eden is een belangrijke persoon binnen ons team, zowel binnen als buiten het veld", vertelt Martínez over de ophef tegen RTBF. "Voor de wedstrijd tegen Nederland in de Nations League had hij toestemming om tijd met familie en vrienden door te brengen. Er zit een duidelijk verhaal achter, maar daar ga ik openbaar niet over praten. Het zal intern worden afgehandeld, ook al hoop ik niet dat dit structureel wordt."

Hazard kan ook nog steeds rekenen op speeltijd bij de nationale ploeg. Dat gaat nog niet van harte, aangezien de Belg weinig aan spelen toe komt bij Real Madrid. "We moeten ons afvragen of Hazard nog negentig minuten kan voetballen of zeven wedstrijden kan spelen in een korte tijd. We zullen de balans opmaken nu het WK eraan komt. Ik zie hem in ieder geval niet als een soort joker."

Martínez is er dan ook heilig van overtuigd dat Hazard nog van waarde kan zijn voor de Belgische ploeg. "Zijn ervaring, zijn invloed op tegenstanders en zijn vermogen om een man te passeren kunnen we altijd gebruiken. Hij is naar mijn mening nog steeds een van de beste spelers ter wereld op zijn positie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie