KAA Gent slikt opnieuw een nederlaag: Zo'n zaken betaal je cash

KAA Gent slikt opnieuw een nederlaag: "Zo'n zaken betaal je cash"

04-10-2022 12:16 Laatste update: 12:18
3

KAA Gent heeft met 3-4 verloren van Cercle Brugge. De verdediging gaf niet thuis in deze wedstrijd, zag ook Wim De Coninck. 

"Natuurlijk verdedig je altijd met elf, maar ze halen hun normale niveau niet, die Gentse verdedigers", vertelt De Coninck aan Het Nieuwsblad. "Zo mag je ook niet de driehoek op het Gentse middenveld uit de analyse weglaten. Kums liet Vanhoutte ook lopen bij die eerste goal van Cercle Brugge. Zulke zaken betaal je cash, maar vaak kijkt men dan toch gewoon naar de verdedigers.”

Bij KAA Gent wordt er veel over Tissoudali gepraat, maar De Coninck focust op een andere geblesseerde. "KAA Gent mist De Sart, hij is de lijm van dit elftal. De linies vallen nu heel makkelijk uit elkaar. Anderzijds kun je ook niet ontkennen dat de verdedigers ook stuk voor stuk onder hun niveau blijven. De komst van Torunarigha zorgde voor hoge verwachtingen en door zijn terugkeer verdwijnt met Hanche-Olsen toch een Noorse international naar de bank."

KAA Gent heeft weinig tijd om bij te sturen, want donderdag volgt al een nieuwe wedstrijd. Djurgarden uit Zweden wordt dan de volgende tegenstander. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie