Sadick keert terug bij KRC Genk: Ik moet stap voor stap zetten

Sadick keert terug bij KRC Genk: "Ik moet stap voor stap zetten"

4 oktober - 11:16 Laatste update: 11:33
1

Mujaid Sadick speelde afgelopen vrijdag mee bij Jong Genk, dat wel met 0-2 verloor van FC Dender. Sadick was maar liefst drie maanden out met een blessure aan de quadriceps. Nu is hij klaar om voor zijn plaats te knokken. 

Sadick viel uit na een contact op training. "Het was een onschuldig duel, zoals er dagelijks tientallen worden uitgevochten op training", legt hij uit bij Het Belang Van Limburg"Ik kon niet verder na een kniestoot op mijn bovenbeen. Blijkbaar was de inwendige bloeding zo fel dat er een enorme druk ontstond in mijn bovenbeen. Daarop is mijn quadriceps gescheurd."

Sadick wil nu zachtjes aan terugkeren in de A-ploeg. "Deze periodes horen bij de carrière van een profvoetballer, iedereen maakt het wel eens mee. Ik besefte dat het geen zin heeft om dingen proberen te forceren met een spierblessure, je kan alleen maar doen wat de medische staf je opdraagt. Ik moet stap voor stap zetten, zowel op training als tijdens de wedstrijden van Jong Genk. Op die manier kan ik weer naar mijn beste niveau toegroeien."

KRC Genk won zaterdag nog met 1-2 van KV Oostende. Door de nederlaag van Antwerp is het nu genaderd tot op twee punten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie