Vader Witsel: Ik geloof niet dat Axel ooit nog in België zal spelen

Vader Witsel: "Ik geloof niet dat Axel ooit nog in België zal spelen"

4 oktober - 07:30 Laatste update: 07:51
7

Vandaag zal Rode Duivel Axel Witsel te zien zijn op een Belgische grasmat: die van Jan Breydel in Brugge. Voorafgaand aan de Champions League-confrontatie met Club Brugge sprak vader Thierry Witsel (54) zich uit over de toekomst van zijn zoon.

Witsels vader vertelde in een interview met Het Nieuwsblad dat de carrière van zijn zoon er heel anders had kunnen uitzien. "Toen hij nog bij Standard zat, klopte Arsenal aan, maar het kwam niet tot een deal. Nog daarvoor, bij de jeugd, klopten RSC Anderlecht, Ajax en Real Madrid aan. Al wilde ik toen dat Axel dicht bij ons in Luik bleef."

"Ik geloof niet dat Axel ooit nog in België zal spelen", voorspelde Thierry. "De jaren krijgen geen vat op hem en hij wil zo lang mogelijk in een topcompetitie spelen." Zo veegde Thierry Witsel een mogelijke terugkeer van zijn zoon naar Standard gedeeltelijk van tafel. "Bij een terugkeer naar Standard zouden de verwachtingen misschien onrealistisch zijn. Wie weet keert hij ooit terug naar Sclessin in een andere rol", aldus Thierry Witsel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie