Lukaku (29) nog minstens twee wedstrijden out: Zijn afwezigheid is geen excuus

Lukaku (29) nog minstens twee wedstrijden out: "Zijn afwezigheid is geen excuus"

04-10-2022 07:15
3

Internazionale - FC Barcelona, die affiche staat vandaag op het programma in de Champions League. Inter, de club van Romelu Lukaku, zal het tegen Barça nog steeds zonder de geblesseerde Rode Duivel moeten stellen. Op een persconferentie sprak Inter-verdediger Matteo Darmian zich daarover uit.

Lukaku liep in september een dijbeenblessure op en de 29-jarige aanvaller miste nu al zes wedstrijden van Inter en wordt ook in de komende twee wedstrijden (Barcelona thuis en Sassuolo uit) niet terug verwacht. Daarover zei zijn ploeggenoot Darmian: "Romelu is belangrijk, maar we hebben nog sterke spelers voorin en zijn afwezigheid is geen excuus."

"We wachten op zijn terugkeer", vervolgde Darmian, "en hij probeert er zo snel mogelijk terug bij te zijn. Zodra hij terug is, zal hij ons opnieuw helpen. In de tussentijd moeten we hem zien te vervangen en dat zou geen probleem mogen zijn. We hebben namelijk sterke spitsen", zo citeerde Football Italia Darmian.

Inter Milan is niet fantastisch aan het nieuwe seizoen begonnen. In acht Serie A-wedstrijden won de Nerazzuri vier keer, maar verloor het er ook vier. In de Champions League begon de club van Lukaku met een 0-2-nederlaag tegen Bayern München. Op speeldag 2 won het met 0-2 van Viktoria Plzen.