Jutgla (Club Brugge): Dan was die overwinning tegen Porto gewoon niets waard

Jutgla (Club Brugge): "Dan was die overwinning tegen Porto gewoon niets waard"

04-10-2022 07:00 Laatste update: 08:04
1

Vandaag kruist Club Brugge in eigen huis de degens met Atletico Madrid. Voorafgaand aan de partij tegen Witsel en Carrasco en co stond Club-spits Ferran Jutgla de pers te woord.

Jutgla bond er tijdens de persconferentie geen doekjes om de ambities van Blauw-Zwart. "We willen overwinteren in de Champions League", liet de 23-jarige Spanjaard optekenen. Met twee overwinningen in de eerste twee groepswedstrijden gaat het voor Club Brugge alleszins al de goede kant op. Vooral na de klinkende 0-4-zege bij FC Porto werd het optimisme bij (en rond) de landskampioen groot. Jutgla blijft er wel nuchter bij. “Natuurlijk was die zege op Porto fantastisch", zei hij, "maar als we de lijn niet doortrekken, was die overwinning gewoon niets waard.” 

Tegen Atletico Madrid gaat Club dus op zoek naar een derde overwinning in drie wedstrijden. Voor Ferran Jutgla is het niet de eerste keer dat hij het opneemt tegen de rood-witten uit Madrid. In 2018 kwam de Spanjaard namelijk uit voor de toenmalige vierdeklasser Sant Andreu, dat in de Copa del Rey met 4-0 verloor tegen Atletico.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie