Mazzu krijgt nog steun: 'Het probleem bij RSC Anderlecht ligt in de sportieve cel'

Mazzu krijgt nog steun: 'Het probleem bij RSC Anderlecht ligt in de sportieve cel'

3 oktober - 21:31
58

Na een nieuwe nederlaag van RSC Anderlecht werd het vizier gericht op Felice Mazzu. Voor een deel van de aanhang moet het bestuur nu al afscheid nemen van de coach. Thomas Chatelle vindt dat echter niet correct.

Volgens Chatelle is het duidelijk dat men bij Anderlecht nu wel van een crisis mag spreken. "Ongelooflijk wat er in het Lotto Park gebeurt. Sinds de overwinning tegen STVV wordt er gewoon niet meer gevoetbald", klinkt het bij Het Belang van Limburg.

Mazzu is volgens een deel van de fans de grote schuldige, maar Chatelle neemt het op voor de trainer. "Mazzu valt niet veel te verwijten. Ja, hij zou van systeem kunnen veranderen en met vier achterin gaan spelen, maar het zit bij Anderlecht veel dieper", geeft hij aan.

De analist kijkt vooral naar de sportieve leiding van onder andere Peter Verbeke, die niet veel indruk maakt op de analist. "Spelers als Zirkzee en Gomez zijn niet degelijk vervangen en daar kom je niet ongestraft mee weg. Het probleem zit dus in heel de sportieve cel", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie