Een rapport van 13 op 30 is echt een schande voor RSC Anderlecht

"Een rapport van 13 op 30 is echt een schande voor RSC Anderlecht"

3 oktober - 20:16
6

RSC Anderlecht blijft maar sukkelen en is er ook zondag niet in geslaagd om punten te pakken. In eigen huis verloor het van Sporting Charleroi. Achteraf was analist en ex-speler Philippe Albert niet mals voor de Brusselaars.

Bij Le Soir maakte hij brandhout van Anderlecht, dat al voor de vijfde keer dit seizoen verloor. "Een rapport van 13 punten op 30 is een schande voor Anderlecht", klinkt het. "In dit soort situaties zal de coach natuurlijk de prijs moeten betalen."

Mazzu lijkt nog het vertrouwen van het bestuur te krijgen, maar Albert beseft ook dat het wel heel moeilijk wordt voor Mazzu. "Ik wil niet dat Felice Mazzu zijn baan verliest, vooral omdat hij iemand is die je mag, ook al ken je hem niet, maar dit rapport is niet aanvaardbaar", geeft hij aan. "Bij Union mag dat gebeuren, maar niet bij Anderlecht."

Voor Mazzu wordt het echter geen makkelijke klus om de komende weken ook punten te pakken. Anderlecht heeft namelijk een hels en moeilijk programma in de maand oktober. Het speelt tegen West Ham (thuis), KV Mechelen (uit), West Ham (uit), Club Brugge (thuis), Zulte Waregem (uit), Standard (uit), FSCB (thuis) en Eupen (thuis).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie