Nielsen gelooft in winst Club Brugge tegen Atlético: Kunnen iets halen

Nielsen gelooft in winst Club Brugge tegen Atlético: "Kunnen iets halen"

3 oktober - 21:16
3

Casper Nielsen geniet van zijn periode bij Club Brugge en wist zaterdag zonder al te veel moeite te winnen van KV Mechelen. Het werd 3-0 tegen Malinwa en dat was volgens Nielsen ook meer dan terecht.

"Het was een goede wedstrijd van ons", gaf Nielsen aan op µ. "Ja, we hadden meer kunnen scoren. Maar we hielden negentig minuten de controle en we wonnen verdiend. Mechelen stond heel laag en het is niet altijd makkelijk om dat te doorbreken. We moesten de bal rond laten gaan zodat ze bewogen. En plots kwam dan die kans", analyseert hij.

Een knappe winst voor Club Brugge. Belangrijk, zeker met de partij tegen Atlético Madrid op het programma komende dinsdag. "Ik wil gewoon winnen, de manier waarop doet er niet toe", is Nielsen ambitieus. "Het zal moeilijk worden, we spelen tegen topploegen en we moeten hier klaar voor zijn."

"We weten allemaal dat we een grote stap kunnen zetten. Hopelijk met een goede sfeer, die Europese avonden kunnen immers speciaal zijn. Zij gaan ook op zoek naar punten en het zal een interessante wedstrijd worden. Als we ons werk doen, dan kunnen we iets halen", aldus Nielsen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie