Nederlandse profvoetballer van Volendam verdacht van aanranding en mishandeling

Nederlandse profvoetballer van Volendam verdacht van aanranding en mishandeling

3 oktober - 19:45
1

In Nederland wordt een speler van FC Volendam verdacht van betrokkenheid bij zware mishandeling en aanranding van een twintigjarige vrouw in een nachtclub in de Amstelstraat in Amsterdam. De speler in kwestie heeft zich maandagochtend bij de politie gemeld nadat hij zichzelf herkende op politiebeelden. Er is ook een andere verdachte die zich nog niet gemeld heeft.

Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juli. Een twintigjarige vrouw werd in een nachtclub na meerdere mislukte versierpogingen bij haar borst gepakt en vervolgens aangevallen door een tweede man, nadat ze aangaf hier niet van gediend te zijn.

De tweede verdachte pakte de vrouw bij haar keel en sloeg haar tegen het hoofd. Toen ze zich probeerde te verzetten, kreeg ze van beide mannen klappen. De vrouw liep een gebroken kaak en kies op en bleek een loszittende voortand te hebben, aldus AlerteBuren.nl. Ze moest worden geopereerd en kreeg acht schroeven in haar kaak, die maar liefst zes weken moesten blijven zitten. Daardoor kon ze niet goed praten en enkel vloeibaar voedsel tot zich nemen.

Eén van de mogelijke betrokken is een speler van Volendam, bevestigt de club desgevraagd aan VoetbalPrimeur. "We hebben kennis genomen van het incident waarop hij mogelijk een rol speelt. We zijn op dit moment bezig de feiten te verzamelen om te bekijken welke rol hij speelt in het incident. Hij heeft zich gemeld bij de politie. Dat is op dit moment de stand van zaken", vertelt een woordvoerder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie