Streep door de rekening van Club Brugge: Skov Olsen out door voedselvergiftiging

Streep door de rekening van Club Brugge: Skov Olsen out door voedselvergiftiging

3 oktober - 15:46
16

Club Brugge neemt het dinsdag in de Champions League op tegen Atlético Madrid. Bij Blauw-Zwart zal Andreas Skov Olsen niet in actie komen. De Deens winger is geveld door een voedselvergiftiging.

Skov Olsen was de voorbije weken goed op dreef bij Club Brugge. Afgelopen weekend moest hij evenwel al forfait geven voor de match tegen KV Mechelen. “Hij was klaar om te starten, maar hij kampte met een voedselvergiftiging. Die kwam net op voor de match. Hij wilde zelf spelen, maar de dokters raadden aan om het niet te doen, aldus Carl Hoefkens tijdens een persconferentie op maandag.

Hoefkens besliste daarom op Skov Olsen langs de kant te houden en de zeventienjarige Antonio Nusa in de basis te zetten. Ook tegen Atlético Madrid kan Skov Olsen niet in actie komen. "Het is blijkbaar nog erger dan eerst gedacht. Andreas zal niet in de selectie zitten voor de match tegen Atlético Madrid. Voor de partij daarna is er geen probleem."

Club Brugge begint na zeges tegen Bayer Leverkusen en FC Porto met een zes op zes aan de match tegen Atlético Madrid. De Spanjaarden hebben momenteel drie punten in groep B te pakken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie