Simeone luistert niet naar boze fans en wil De Paul gebruiken tegen Club Brugge

Simeone luistert niet naar boze fans en wil De Paul gebruiken tegen Club Brugge

3 oktober - 15:17
3

Dinsdag neemt Club Brugge het in de Champions League op tegen Atlético Madrid. Bij de Spanjaarden kan Rodrigo De Paul in actie komen. De Argentijnse middenvelder ligt momenteel evenwel niet in de bovenste schuif bij de fans van Atlético Madrid.

Maandag maakte Diego Simeone bekend welke spelers in aanmerkingen komen voor de match tegen Club Brugge. De Argentijnse trainer van Atlético Madrid neemt 22 spelers mee naar ons land. Onder meer Yannick Carraco en Axel Witsel haalden de lijst. Wie ook mee naar ons land komt, is een landgenoot van Simeone, De Paul.

Niet iedereen is zo blij met de selectie van De Paul. De middenvelder ontbrak dit weekend nog tijdens de met 0-2 gewonnen match op het veld van Sevilla. Na interlandverplichtingen met Argentinië mocht De Paul van de club even langer in de Verenigde Staten blijven.

Atlético Madrid deelde mee dat De Paul vanwege 'privéredenen' even tijd voor zichzelf kreeg. Daar konden de fans meeleven. Ze werden evenwel boos toen er een foto op dook van De Paul en zijn vriendin Tiny Stossel. Het koppel werd gespot in Miami tijdens de Billboard Awards-ceremonie.

De fans stelden zich daar vragen bij en zijn nu boos. Ze willen liever dat De Paul een sanctie krijgt, maar Simeone trekt zich niets van de ophef aan en neemt De Paul gewoon mee naar het Jan Breydelstadion.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie