Mata en Sylla trainen terug mee met de groep, Skov Olsen, Odoi en Boyata ontbreken

Mata en Sylla trainen terug mee met de groep, Skov Olsen, Odoi en Boyata ontbreken

3 oktober - 11:20 Laatste update: 13:00
9

Na de 3-0-zege tegen KV Mechelen bereidt Club Brugge zich voor op de Champions League-wedstrijd van dinsdag tegen Atletico Madrid. Op de training van maandag keerden Abakar Sylla en Clinton Mata terug na blessure. Andreas Skov Olsen, Dedryck Boyata en Denis Odoi ontbraken, zo wist Tomas Taecke van HLN.

De laatste training voorafgaand aan de confrontatie met Atletico Madrid stond vandaag op het programma bij Club Brugge. Tegen KV Mechelen was Dedryck Boyata er niet bij vanwege zijn knieblessure en de 31-jarige Rode Duivel trainde opnieuw niet mee. Hij moet dus afhaken voor de match tegen Atletico. 

Ook Andreas Skov Olsen blijft afwezig bij Blauw-Zwart. Tegen Malinwa trad hij al niet aan omdat hij ziek is en ook in de Champions League zal Club het nu zonder de Deense winger moeten stellen. Ook Denis Odoi was er niet bij op training, waardoor Hoefkens niet met dezelfde verdediging als tegen Mechelen lijkt te kunnen aantreden. Waarom Odoi niet meetrainde is niet duidelijk. 

Abakar Sylla en Clinton Mata keren dan weer terug. Sylla is er opnieuw bij na een spierblessure en Mata hervat na een enkelblessure. Of beide heren aan de aftrap zullen verschijnen tegen Atletico Madrid valt nog af te wachten. Die aftrap wordt dinsdag om 21u gegeven in Jan Breydel. Het doel van Club Brugge: het behouden van de leidersplaats in Groep B. Club haalde al 6 op 6, Atletico heeft drie punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie