Degryse: Die ambitie is niet realistisch voor RSC Anderlecht

Degryse: "Die ambitie is niet realistisch voor RSC Anderlecht"

03-10-2022 07:30 Laatste update: 07:36
36

De 0-1-nederlaag van RSC Anderlecht tegen Sporting Charleroi betekent een 13 op 30 en een tiende plaats na tien speeldagen voor de Brusselaars. Marc Degryse nam Anderlecht bij Het Laatste Nieuws onder de loep.

"Anderlecht deed op verschillende momenten de verkeerde dingen", begon Degryse. "Als je dat zó dikwijls doet, en telkens wanneer het erom draait, dan moet je de harde conclusie durven trekken: Er zit te weinig kwaliteit in dit Anderlecht", zo stelde de oud-Rode Duivel. Tijdens de wedstrijd tegen de Carolo's zag Degryse vaak onzuiverheden in het spel van Paars-Wit. "Op zulke momenten ontbreekt het Anderlecht aan pure, intrinsieke klasse."

Met een tiende plaats na tien matchen is Anderlecht niet zoals het gehoopt had aan het nieuwe seizoen begonnen. De recordkampioen wil dit seizoen beter doen dan haar derde plaats van afgelopen seizoen, maar dat schat Degryse onrealistisch in. De analist wijst vooral op de ploeg van vorig seizoen en de huidige kern van RSCA. "Als je beide kernen vergelijkt, dan is die ambitie niet realistisch", aldus Degryse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie