Janssen na eerste nederlaag van Antwerp: Dat was niet onze slechtste wedstrijd

Janssen na eerste nederlaag van Antwerp: "Dat was niet onze slechtste wedstrijd"

03-10-2022 07:02 Laatste update: 07:08
12

Heel wat voetballiefhebbers hadden al een extra driepunter genoteerd voor Antwerp voorafgaand aan het duel met het tot dan toe zwalpende KV Kortrijk. De drie punten gingen echter naar de Kerels na een 2-1-overwinning. Na de wedstrijd blikte Antwerps-spits Vincent Janssen terug op het eerste puntenverlies in de competitie van Antwerp.

"Het moest gebeuren", begon Janssen over de ijzersterke reeks van Antwerp die ten einde kwam tegen KVK (2-1). "Jammer dat je dat goeie gevoel niet kan vasthouden na de interlandperiode. Dat is voetbal", relativeerde de Nederlander.

Janssen wees erop dat zijn ploeg er niet in slaagde om op voorsprong te komen en dan zelfs nog voor rust op een dubbele achterstand stond in Kortrijk. "Het was heel moeilijk om daar overheen te geraken", zo citeerde Sporza Janssen. "Het is misschien gek om te zeggen, maar dit was niet onze slechtste wedstrijd" 

Dat Antwerp verloor, is volgens de aanvaller niet de verdienste van Kortrijk. "Het probleem lag bij ons. Wij laten hen in de wedstrijd komen. Volgens mij zijn het twee counters. Het was niet zo dat zij heel goed gespeeld hebben", zei Janssen. "Vrijdag moeten we er weer staan", concludeerde de 28-jarige Nederlander. Dan ontvangt Antwerp STVV en opent zo speeldag 11.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie