Storck opgetogen met late overwinning: Vandaag stond het geluk wel aan onze kant

Storck opgetogen met late overwinning: "Vandaag stond het geluk wel aan onze kant"

2 oktober - 23:46
1

In navolging van RFC Seraing en Cercle Brugge heeft ook KAS Eupen een gouden driepunter gepakt in de degradatiestrijd. Op Stayen leek het lange tijd vrede te moeten nemen met een punt, maar een kwartiertje voor affluiten bracht Konan N'Dri verlossing. Een gevleide zege, zag ook Bernd Storck, maar die heb je nu eenmaal nodig in de kelder van het klassement.

"De voorbije wedstrijden ontbrak het ons aan meeval, vandaag stond het geluk wel aan onze kant", waren de eerste woorden van Storck in zijn reactie bij Sporza. De Duitser gaf toe dat de resultaten van Seraing en Cercle voor bijkomende druk hadden gezorgd. "Ik moet mijn team feliciteren, ze hebben het goed gedaan."

Op basis van het geleverde spel maakte Sint-Truiden zeker aanspraak op meer, moest Storck bekennen. "Op sommige momenten hadden we natuurlijk wat geluk en een goede doelman nodig. Moser heeft ons in de wedstrijd gehouden." In zijn ogen is STVV dan ook een "zeer sterke tegenstander".

Met KAA Gent als volgende tegenstander beseft Storck maar al te goed dat het knokken zal blijven de komende weken. "Maar met deze drie punten op zak kunnen we op een goede manier aan de nieuwe week beginnen. Deze overwinning is zo belangrijk voor de sfeer in de groep, hier kunnen we op voortbouwen", luidde zijn besluit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie