Van Bommel strijkt over zijn hart na eerste nederlaag: Tiental mogelijkheden

Van Bommel strijkt over zijn hart na eerste nederlaag: "Tiental mogelijkheden"

2 oktober - 23:16
6

De kaap van de 30 heeft Royal Antwerp FC genekt. Voor het eerst in tien speeldagen heeft de koploper van de nederlaag moeten proeven. Op bezoek bij KV Kortrijk beten de manschappen van Mark van Bommel met 2-1 in het zand. Die maakte daar achteraf geen drama van.

Het is een cliché zo hoog als een huis: ook bij een reeks overwinningen komt de eerste nederlaag steeds dichterbij. Antwerp heeft dat nu ook ondervonden. "Ik kan mijn jongens niets verwijten, want we hadden een tiental goeie mogelijkheden", haalde Van Bommel zijn telraam boven bij Sporza. "Maar we lieten ons twee keer verrassen in de restverdediging."

Aanvallend was Antwerp dus niet efficiënt genoeg, terwijl het verdedigend werd afgestraft door een scherp Kortrijk. "Normaal gezien win je zo'n wedstrijd. We kregen de kansen en de dingen die gevraagd werden, hebben we goed uitgevoerd", blijft Van Bommel de wedstrijd door een roze bril bekijken.

Van een gebrek aan concentratie was in de ogen van de Nederlandse trainer hoegenaamd geen sprake. "Ik kan niets zeggen over de intensiteit of de mentaliteit, want die was goed. De jongens hebben het gewoon hartstikke goed gedaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie