Lamkel Zé kan het zich niet laten en provoceert ex-ploeg: 'F*ck Antwerp'

Lamkel Zé kan het zich niet laten en provoceert ex-ploeg: 'F*ck Antwerp'

2 oktober - 22:11
17

De partij tussen KV Kortrijk en Royal Antwerp FC van zondag stond vooral in het teken van Didier Lamkel Zé. De Kameroener was goed voor een assist en hielp KVK zo mee aan winst tegen zijn ex-ploeg. Achteraf kon hij het zich niet laten om The Great Old ook nog wat te provoceren.µ

Meteen na de partij trok hij met zijn smartphone in de handen richting het publiek van KV Kortrijk en sloeg hij aan het filmen. Achteraf plaatste hij de beelden ook op Instagram, met daarop nog een provocatie richting zijn ex-ploeg. Zo viel er 'F*ck Antwerp' te lezen bij één van zijn filmpjes. Dat filmpje heeft hij inmiddels alweer verwijderd, maar het kwaad was geschied.

Ook tijdens de partij kreeg Lamkel Zé het aan de stok met de Antwerp-fans, die meermaals met (bier)bekers naar hem gooiden. Zijn ploegmaats konden er alvast wel om lachen. "Hij was rustig, verstandig", gaf Kristof D'Haene met een knipoog aan bij Sporza. "Het was een beetje uitdagend, maar dat hoort bij het voetbal."

"Het is een goeie jongen, geloof me", nam D'Haene het nog op voor de Kameroener. "On op het veld is hij een topspeler. We zijn blij dat hij bij ons is", klonk het.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie