Vanhaezebrouck ontgoocheld bij KAA Gent: Alsof niemand Hotic kende

Vanhaezebrouck ontgoocheld bij KAA Gent: "Alsof niemand Hotic kende"

02-10-2022 19:29
20

KAA Gent heeft thuis met 3-4 verloren van Cercle Brugge. Dino Hotic scoorde een hattrick, en dat zinde coach Hein Vanhaezebrouck duidelijk niet. 

"Als Cercle in negen wedstrijden vijf keer scoort en er nu opeens vier maakt, dan is het duidelijk wat er fout liep", zucht Vanhaezebrouck bij Sporza"Ons baken waar we zoveel wedstrijden op konden rekenen, zeker vorig seizoen met veel clean sheets, was er vandaag niet. We kwamen achteraan voortdurend in de problemen. Ik had de indruk dat Hotic nieuw aangetrokken was vorige week en niemand hem kende of wist dat hij linksvoetig was. Het is onvoorstelbaar."

Vanhaezebrouck had meer van zijn team verwacht. "We verloren te veel duels, gingen het duel vaak niet aan, we hebben defensief te veel fouten gemaakt. Met een overwinning kwamen we tot op twee punten van de top vier, nu staan we niet eens in de top acht. We hebben al te veel punten weggegooid. Hopelijk kunnen we dit heel snel weer rechtzetten."

KAA Gent krijgt donderdag de kans om deze nederlaag door te spoelen. In de Conference League ontvangt het Djurgarden uit Zweden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie