Nielsen kijkt uit bij Club Brugge: Er komt een lastige periode aan

Nielsen kijkt uit bij Club Brugge: "Er komt een lastige periode aan"

2 oktober - 20:00
3

Club Brugge nam zaterdag makkelijk de maat van KV Mechelen (3-0). Casper Nielsen was tevreden over die wedstrijd, waarin Club nooit in de problemen kwam. 

"Het was een goede wedstrijd van ons. Ja, we hadden meer kunnen scoren. Maar we hielden negentig minuten de controle en we wonnen verdiend", vertelt Nielsen op de officiële website. "Mechelen stond heel laag en het is niet altijd makkelijk om dat te doorbreken. We moesten de bal rond laten gaan zodat ze bewogen. En plots kwam dan die kans. We gaven niet veel weg en hadden een pak mogelijkheden, zeker in de tweede helft. Globaal gezien een goede wedstrijd dus."

Carl Hoefkens gaf enkele bankzitters een kans in deze wedstrijd. "Met de vele wedstrijden die we spelen hebben we een goede bank nodig. Er komt een lastige periode aan nu. Het team reageerde ook goed op het uitvallen van Skov Olsen. De invallers werkten hard voor het team. We weten dat Atlético dinsdag wacht en daarom was deze wedstrijd heel belangrijk. We namen het professioneel op en pakten de drie punten."

Dinsdag zal het andere koek worden voor Club Brugge, want dan ontvangt het Atletico Madrid in de Champions League. Komend weekend komt Westerlo op bezoek. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie