Trossard over Rode Duivels: Dan heb ik kans op een basisplaats

Trossard over Rode Duivels: "Dan heb ik kans op een basisplaats"

2 oktober - 18:29 Laatste update: 18:00
10

Leandro Trossard liet zich zaterdag zien met een hattrick tegen Liverpool. Levert hem dat een basisplaats bij de Rode Duivels op? De Limburger hoopt alvast van wel. 

"Die vraag moet je eigenlijk aan de bondscoach stellen", aldus Trossard bij Radio 1. "Ik blijf bij Brighton gewoon mijn ding doen, ik probeer mij daar zo veel mogelijk te tonen. Dan is het aan de bondscoach om die keuzes te maken. Als ik deze lijn kan doortrekken, dan heb ik wel kans op een basisplaats. Dat zou een beloning zijn voor mijn sterke laatste maanden hier. Maar als het niet gebeurt, moet ik me daarbij neerleggen."

Tegen Liverpool was Trossard alvast ongrijpbaar. "Het was zeker een van de beste voetbaldagen van mijn leven. Een hattrick scoren is speciaal, maar op Anfield is het heel speciaal. Ik denk dat je mag stellen dat ik in de vorm van mijn leven zit, de laatste maanden presteer ik zeer sterk en ik voel me heel goed. Ik denk dat dat ook op het veld te zien is."

In de afgelopen interlandbreak mocht Eden Hazard nog twee keer starten voor de Rode Duivels. Trossard kreeg telkens een invalbeurt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie