Lang geleden dat KRC Genk zo een sterke technische staf had

"Lang geleden dat KRC Genk zo een sterke technische staf had"

02-10-2022 19:00
5

KRC Genk is sterk begonnen aan de competitie. Met een 25 op 30 mogen de Limburgers tevreden zijn. Ex-speler Thomas Chatelle geeft dan ook een pluim aan de huidige staf. 

Ook tegen KV Oostende pakte KRC Genk weer de volle buit. "KRC Genk pakte zijn achtste overwinning al, dat kan tellen", aldus Chatelle bij Het Belang Van Limburg.
"Opvallend ook dat de bank het verschil maakte. Genk is meer dan de basiself, ik merk dat ook aan de manier waarop Vrancken met zijn staf communiceert tijdens de wedstrijd. Er is voortdurend overleg, vooral met Kevin Van Dessel. Ik denk dat het lang geleden is dat Genk nog zo een sterke technische staf gehad heeft."

Onder Vrancken scoort KRC Genk ook vaak in de slotfase. "Dat is geen toeval natuurlijk. KRC Genk mat zijn tegenstander af, met de vele positiewissels en lopende spelers. De gekende chaos die Vrancken in zijn voetbal legt. Het gevaar komt van overal, dat zie je ook aan het aantal verschillende doelpuntenmakers. Negen intussen. Waardoor Racing gewoon erg moeilijk te verdedigen is."

Zaterdag komt KRC Genk opnieuw in actie. KV Kortrijk komt dan namelijk op bezoek. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie