Amuzu droomt al van volgende stap en lijkt bezig aan laatste jaar bij Anderlecht

Amuzu droomt al van volgende stap en lijkt bezig aan laatste jaar bij Anderlecht

2 oktober - 14:45
8

RSC Anderlecht ziet jaarlijks flink wat pionnen de club verlaten en moet steevast afscheid nemen van belangrijke spelers. Ook Francis Amuzu kon deze zomer verhuizen, maar koos voor een verlengd verblijf. Al kan dat van korte duur zijn.

De flankspeler kon rekenen op de interesse van OGC Nice, dat zo'n acht miljoen euro veil had voor Amuzu. Hij koos er echter voor om zijn contract tot medio 2025 te gaan verlengen. Het staat nochtans niet in de plannen van Amuzu om ook zolang bij Anderlecht te blijven.

Hij denkt namelijk aan een stap naar het buitenland. Mogelijk zelfs al na het einde van dit seizoen. "Waar naartoe? Het liefst naar de Ligue 1", klinkt het bij La Dernière Heure. "Het is een ideale springplank naar een groot kampioenschap. Ondertussen zal ik alles geven voor Anderlecht. Het management vertelde me dat ze me zouden laten gaan als ik een heel goed seizoen ken", geeft hij aan.

De 23-jarige Amuzu kwam tot dusver 166 keer uit voor Anderlecht. Daarin was hij goed voor negentien doelpunten en achttien assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie