Mata blijft op de sukkel bij Club Brugge: “Situatie is moeilijk in de te schatten

Mata blijft op de sukkel bij Club Brugge: “Situatie is moeilijk in de te schatten"

2 oktober - 13:33
0

Zaterdag won Club Brugge met 3-0 van KV Mechelen. Bij Blauw-Zwart kon Carl Hoefkens wederom geen beroep doen op Clinton Mata. Na de match gaf de trainer meer uitleg over de situatie van Mata op dit moment. 

In de twee eerste matchen van de groepsfase van de Champions League was Mata er niet bij. Ook miste hij eerder ook al de Jupiler Pro League-duels tegen Seraing en Standard. Hoe is het nu met 29-jarige verdediger? "De situatie rond Mata is momenteel moeilijk in te schatten. Het is wat kantje boordje", aldus Hoefkens tijdens een persconferentie.

Een enkelblessure houdt Mata momenteel van het spelen van wedstrijden met inzet. "Deze week kan hij al op training staan, maar het kan evengoed de andere kant op gaan. Er is nog geen volledige duidelijkheid", stelt Hoefkens.

Tegen KV Mechelen kwam Club Brugge zonder Mata niet in de problemen. "Het stelt mij wel meer dan gerust dat de invallers vandaag uitstekend gepresteerd hebben. Buchanan en Lang waren nog niet honderd procent fit, maar ze hebben wel getoond vandaag dat ze veel kwaliteit hebben."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie