Winnend Beerschot is de nieuwe leider, ook Lommel springt over Lierse K.

01-10-2022 23:10
1

In de Challenger Pro League hebben we een nieuwe leider. Beerschot won immers van Deinze en springt zo over Lierse Kempenzonen. De Pallieters moeten na zaterdag ook Lommel SK voor zich dulden.

Beerschot – Deinze 2-0
Deinze was het derde slachtoffer op rij voor Beerschot. De Ratten hadden een strafschop nodig om op voorsprong te komen. Baeten scoorde vanaf elf meter. Het was al zijn zesde goal in acht duels. Vijf minuten na de pauze tekende Baeten ook voor een assist. Thorisson besliste de partij. Door de zege is Beerschot de nieuwe leider in 1B met 13 punten. Lierse Kempenzonen speelt zondag op het veld van Waasland-Beveren.

Lommel SK - RWDM 2-1
Ook in Limburg bleven de drie punten thuis. De doelpunten in Lommel vielen pas na de rust. Santos nam de 1-0 voor zijn rekening. Belghali verdubbelde de score. In de 89e minuut kregen de bezoekers nog de 2-1. Biron wist een strafschop te benutten. Verder dan de aansluitingstreffer kwam RWDM niet. Lommel telt nu 12 punten en doet ook haasje over met Lierse Kempenzonen.