Trossard laat Klopp afzien: Het was verschrikkelijk om naar te kijken'

Trossard laat Klopp afzien: "Het was verschrikkelijk om naar te kijken'

1 oktober - 22:20
3

Jürgen Klopp is niet te spreken over de manier waarop Liverpool zaterdag voor de dag kwam in het duel met Brighton & Hove Albion. The Reds keken op Anfield in de achttiende minuut al tegen een 0-2 achterstand aan na twee treffers van Leandro Trossard

"We moeten verdedigen en dat deden we niet. We stonden niet diep, ook in aanvallend opzicht niet. Hun spelers konden gemakkelijk tussen de linies kruipen. Het was verschrikkelijk om aan te zien", vertelt Klopp, opgetekend door The Daily Mail. "We waren gewoon echt niet overtuigend vandaag", gaat hij verder. "Het goede nieuws is dat we terugkwamen van een 0-2 achterstand, maar dat kost veel energie en de jongens hebben in de interlandperiode zowat de hele wereld bereisd."

Liverpool kwam terug in de partij en stond op een gegeven moment zelfs 3-2 voor, maar toen zette Trossard met zijn derde van de middag 3-3 eindstand op het bord. Dinsdag treft Liverpool Rangers in eigen huis in de Champions League. "We moeten een groep zijn en het is van belang om constanter te worden. Dat is de realiteit. Vanaf nu bereiden we ons voor op het aankomende Champions League-duel", aldus Klopp. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie