Chadli beseft dat het WK-halen niet simpel wordt: “Moet nog veel laten zien”

Chadli beseft dat het WK-halen niet simpel wordt: “Moet nog veel laten zien”

01-10-2022 21:48
1

Nacer Chadli keerde onlangs terug naar de Jupiler Pro League. Bij KVC Westerlo lijkt de buitenspeler weer zijn draai gevonden te hebben. Chadli kwam met een missie terug naar ons land, het WK halen. Hij beseft evenwel dat hij momenteel nog niet in aanmerking komt voor een trip naar Qatar.

Westerlo nam het zaterdag op tegen Zulte Waregem. Al vroeg in de wedstrijd opende Chadli de score. Met een rake kopbal tekende de winger voor zijn eerste doelpunt in het shirt van Westerlo. "Ik was erop aan het wachten. Het is altijd heerlijk om te scoren voor je nieuwe ploeg en om wedstrijden te winnen", noteerde Sporza uit de mond van Chadli.

De voorbije interlands van België zat Chadli niet in de selectie van Martinez. De 66-voudige Rode Duivel heeft nog een maand om zich te tonen aan de bondscoach. "Ik vind het nu belangrijk om weer op het terrein te staan, om het plezier terug te vinden en om zonder pijn te kunnen spelen. Dat lukt me hier in Westerlo, de rest zien we wel", antwoordt de 66-voudige Rode Duivel."

Chadli weet dat hij de komende weken moet knallen om mee te gaan naar het WK in Qatar. “Ik voel me beter en beter worden, maar ga nog veel moeten laten zien voor een WK-selectie."

Westerlo won zaterdag uiteindelijk met 2-0 van Zulte Waregem. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie