Uitbater nachtclub zet Hazard uit de wind: Andere Duivels met zich meegenomen

Uitbater nachtclub zet Hazard uit de wind: "Andere Duivels met zich meegenomen"

01-10-2022 17:17
18

De voorbije dagen is er (vooral in Spanje) een relletje ontstaan rond Eden Hazard. De Rode Duivel liet zich tussen de twee Nations-League-duels van vorige week opmerken in een Brusselse nachtclub, wat een stevig vraagteken zette achter zijn professionaliteit. De eigenaar van die danstent wil nu graag even de puntjes op de i zetten.

Jon Tyler, de zaakvoerder van Bloody Louis, waar alles zich dus afspeelde, houdt Hazard de hand boven het hoofd. "Ik betreur de artikels over Eden", laat hij optekenen bij Het Nieuwsblad. De man benadrukt dat het om een uitzondering gaat. "Hij gaat normaal gezien nooit uit, het was de eerste keer dat hij bij ons op bezoek was."

Bovendien was Hazard lang niet de enige Rode Duivel die die avond aanwezig was, voegt Tyler eraan toe. "Maar de spelers kwamen gewoon wat stoom aflaten. Eden was in het gezelschap van jeugdvrienden, hij heeft zich voorbeeldig gedragen. Hij maakte als allereerste van alle spelers aanstalten om naar huis te gaan en heeft de anderen met zich meegenomen", besluit hij.

Toen het filmpje met Hazard opdook, was er vooral kritiek in Spanje, maar ook in België zuchtten sommigen eens diep. In de interlands met Wales en Nederland speelde de Real-aanvaller immers behoorlijk matig. Daarnaast zijn de vele fysieke kwaaltjes van de voorbije jaren natuurlijk koren op de molen van de criticasters.