De Laet poseert trots met mooi geschenk ter ere van jubileum als Antwerp-legende

De Laet poseert trots met mooi geschenk ter ere van jubileum als Antwerp-legende

1 oktober - 16:45
4

Dat Royal Antwerp FC momenteel nog foutlous op kop staat van de Jupiler Pro League, zal Ritchie De Laet in het bijzonder deugd doen. Niet alleen is de verdediger werkzaam bij de club, het Stamnummer Eén is ook nog eens zijn grootste liefde. Die is duidelijk wederzijds. De Laet is in de bloemetjes gezet voor een fraai jubileum.

Tegen RFC Seraing (2-1), de laatste wedstrijd voor de interlandbreak, werkte de ervaren Antwerpenaar zijn 150e duel af in rood-en-wit. Het lijkt erop dat Antwerp dat zelf ook even uit het oog verloren was, maar inmiddels heeft het de gepaste bedanking bovengehaald. De Laet mocht een mooie fotocollage ontvangen als erkenning, met het nummer 150 uiteraard prominent in beeld.

De 33-jarige verdediger gaat gewillig op de foto om met zijn geschenk te poseren. De huidige 27 op 27 van Antwerp maakt hem ongetwijfeld dolgelukkig, al hebben die straffe prestaties ook een persoonlijk nadeel opgeleverd. De laatste weken moet De Laet immers geregeld op de bank starten. Mark van Bommel gaf hem in het begin wel de voorkeur, maar lijkt nu meer te zien in Jelle Bataille.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie