Mulder over Club Brugge - Atletico: “Koop een ticket, de affiche fonkelt”

Mulder over Club Brugge - Atletico: “Koop een ticket, de affiche fonkelt”

1 oktober - 14:19
5

Club Brugge heeft een aantal pittige dagen voor de boeg. Eerst ontvangt de landskampioen KV Mechelen in de hoop de pijnlijke nederlaag tegen Standard weg te spoelen, dinsdag maakt het Jan Breydel zich op voor de ontvangst van Atletico Madrid. 

Jan Mulder werpt een blik op het tweeluik van Club Brugge. Hij denk meteen terug aan de prestatie die Club op de mat toverde in Porto. Een ongezien Europees duel van een Belgische club, bleek achteraf. De intensiteit die de mannen van Carl Hoefkens aan de dag legden was erg knap. 

Mulder gelooft dan ook ten stelligste dat ze dit moeten meenemen naar de wedstrijd tegen Atletico. “Club moet in mijn ogen wel met dezelfde moedige instelling het veld opstappen”, vertelt Mulder in zijn gekende stijl. “Eerst mooi voetballen en dan pas winnen. Niet andersom. Val aan. Anders blijf je krabbelen.“ 

“Ik hoop dat het stadion uitverkocht is”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “De gasrekening, de verwarming, de dure chocolade ten spijt: koop een ticket voor Jan Breydel. Deze affiche fonkelt.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie