Dewaele na nederlaag Standard: Tegen Club Brugge was het compleet anders

Dewaele na nederlaag Standard: "Tegen Club Brugge was het compleet anders"

01-10-2022 13:12
2

Standard is er niet in geslaagd om hun reeks nog verder uit te breiden. Na een twaalf op twaalf laat Standard voor het eerst sinds lange tijd nog eens punten liggen. Nicolas Raskin reageert na afloop van de wedstrijd. 

Na vier overwinningen op rij verwachtte iedereen dat Standard een vijfde winst zou toevoegen aan die reeks. "Ik denk dat het ons aan precisie ontbrak", verklaarde Raskin na afloop van de wedstrijd. "We zetten te veel ballen uit en niet in de voeten. We weten dat we momenteel veel moeite hebben met ploegen die laag spelen, die op de tegenaanval spelen. Ze waren zeer effectief.

Dewaele merkte ook op dat Standard het lastig had om het spel te maken. Iets wat ze tegen Club Brugge niet moesten doen. Seraing stond goed georganiseerd en lag constant op de loer om tegen te prikken. Een wedstrijdplan dat knap uitgevoerd werd door Seraing. Een Standard dat er zichtbaar last mee had. "De wedstrijd tegen Club Brugge was compleet anders. Brugge is dominant en heeft de bal in hun bezit”, aldus Dewaele. “Het was vandaag het tegenovergestelde: Seraing was zeer goed georganiseerd en speelde met hun wapens. We hebben niet het juiste gedaan.”