Harbaoui (ex-Anderlecht) stopt met voetballen: Er kwam niets

Harbaoui (ex-Anderlecht) stopt met voetballen: "Er kwam niets"

30-09-2022 18:41
2

Voor Hamdi Harbaoui zit het voetballen erop. De ex-spits van RSC Anderlecht, Zulte Waregem en Lokeren kondigde tegenover La Derniere Heure aan dat hij zijn schoenen aan de haak heeft gehangen.

Harbaoui komt al even niet meer aan voetballen toe en daar is ook een reden voor. De Tunesiër heeft namelijk besloten om te stoppen als profspeler. Al was dat aanvankelijk niet zijn plan. "Toen het avontuur bij Moeskroen in 2021 stopte, zocht ik nog naar een nieuwe uitdaging maar er kwam niets", vertelt hij.

"Ik heb mij overal aangeboden in de Belgische eerste klasse, maar niemand hapte. Er waren voorstellen uit Griekenland en Cyprus, maar ik had geen trek om weer in een compleet nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Daarom ben ik gestopt en ben ik aan de slag gegaan als makelaar", onthult hij.

De 35-jarige spits mag alleszins terugblikken op een mooie carrière. In ons land kwam Harbaoui uit voor Moeskroen, Wezet, Lokeren, Oud-Heverlee Leuven, Charleroi en Zulte Waregem. In het buitenland speelde hij nog voor Udinese, Qatar SC en Al-Arabi SC.