Van Bommel reageert op Custovic: “Antwerp heeft de meeste punten”

Van Bommel reageert op Custovic: “Antwerp heeft de meeste punten”

30 september - 15:25
9

Royal Antwerp FC speelt zondag tegen KV Kortrijk. Adnan Custovic had eerder al laten weten dat hij KRC Genk de best voetballende ploeg vindt. Mark van Bommel antwoordde op een persconferentie.

Van Bommel erkent dat KRC Genk goed voetbalt, maar Antwerp staat eerste met het maximum van de punten. “Voor mij is dat niets bijzonders. Of wij de beste ploeg zijn? Genk voetbalt echt goed, maar wij hebben de meeste punten (stilte). Ik verwacht zondag een moeilijke wedstrijd, zeker omdat het op verplaatsing is.”

Van Bommel is op zijn hoede voor KVK. “Kortrijk is een team met een duidelijk idee en ze beschikken over goeie spelers met veel snelheid. Het zal dus opletten zijn om niet in de val te lopen. Ga er maar eens winnen, hé", citeert Het Nieuwsblad.

De oefenmeester vergelijkt ook met het Nederlands voetbal. “Het gaat er hier stevig en hard aan toe, maar daarnaast zit er ook kwaliteit in het Belgisch voetbal. Er is weinig niveauverschil tussen België en Nederland… Een BeNeLiga zou misschien toch wel wat zijn.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie