Met Club Brugge hebben wij de absolute hoofdprijs gewonnen

"Met Club Brugge hebben wij de absolute hoofdprijs gewonnen"

30 september - 13:00
4

Amateurclub Patro Eisden mocht deze week een feestje bouwen. Het grote Club Brugge komt namelijk op bezoek in de Croky Cup. Ook aanvoerder Wouter Corstjens (ex-Westerlo) kijkt uit naar die ontmoeting. 

"Met Club Brugge wonnen we de absolute hoofdprijs", vertelt Corstjens aan Het Laatste Nieuws. "Dit is een schitterende affiche die de club gegarandeerd een uitverkocht stadion oplevert. Van zo'n duel kun je alleen maar dromen. Zeven jaar geleden speelde Patro ook al tegen Brugge voor de beker en verloor toen met 0-4. Toen was ik er niet bij, nu wel. Dit is een wedstrijd waar iedere speler van droomt. We kijken er met zijn allen naar uit."

Opvallend: Patro speelde in augustus al een oefenpartij tegen Club. "Het was een gesloten wedstrijd, maar we hebben toch goed meegespeeld. We verloren met 2-0. En het was niet tegen Janneke en Mieke. Met Odoi, Meijer, Mechele, Sowah en Sylla deden toen spelers mee die nu in het eerste elftal staan. In principe is Club meerdere maatjes te groot voor ons, maar elke wedstrijd moet gespeeld worden. Je bent een sportman en je speelt om te winnen. Je weet nooit."

In de competitie doet Patro het lang niet slecht met een voorlopige vierde plaats. In de vorige ronde van de Croky Cup versloeg het KVK Westhoek met 3-0.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie