Dader van aanval op PSG-ster Hamraoui bekent: 'Ik vertel liever nu de waarheid'

Dader van aanval op PSG-ster Hamraoui bekent: 'Ik vertel liever nu de waarheid'

29 september - 19:25
0

Eén van de opgepakte personen die ervan wordt verdacht Kheira Hamraoui (foto) te hebben toegetakeld, heeft toegegeven betrokken te zijn geweest. Dat heeft de man in kwestie donderdag gezegd in de rechtbank.

Hamraoui, speelster van Paris Saint-Germain, zou in opdracht van ploeggenoot Aminata Diallo zijn toegetakeld. Vermoedelijk om Hamraoui dusdanig te blesseren zodat ze niet kon spelen. Dat zou weer perspectief bieden voor Diallo, die nog altijd stellig ontkent. Hamraoui werd uit haar auto gesleurd en toegetakeld. Dat was in november.

Nu heeft een van de mannen bekend. "Ik was het. Ik ben moe en ik vertel nu liever de waarheid. Ik was het die de ijzeren staaf droeg en ik was het die Kheira Hamraoui twee keer sloeg. Mijn handlanger deed alsof hij Diallo vasthield." Het zou de bedoeling zijn geweest om te doen alsof ook Diallo aangevallen werd, om de verdenkingen bij haar weg te halen.

Twee mannen deden het fysieke werk, twee stonden klaar met een vluchtauto, maar er zou ook een vijfde persoon betrokken zijn geweest. "Hij omschreef zich als een vriend van Aminata Diallo’s neef. Hij wilde dat we Kheira Hamraoui aanvielen en bij Diallo deden alsof."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie