Van den Bergh richt zich tot Beerschot-fans: Graag meer volk in het stadion

Van den Bergh richt zich tot Beerschot-fans: "Graag meer volk in het stadion"

29 september - 14:45 Laatste update: 15:00
1

Via haar officiële kanalen deelde K. Beerschot V.A een filmpje waarin verdediger Jan Van den Bergh de Beerschot-fans opriep om dit weekend massaal af te zakken naar het Kiel. Van den Bergh daagde de Beerschot-fans uit om met meer dan 7000 aanwezig te zijn tegen Deinze.

"Jullie waren tegen Lommel met 6400 en wij willen graag nog meer volk in het stadion", zo begon Van den Bergh. "Zeg nu zelf, er is niets beter dan voetbal op zaterdagavond. We willen graag meer dan 7000 mensen in het stadion zien", riep de 27-jarige verdediger op.

"Hopenlijk kunnen we dan na de wedstrijd onze eerste thuisoverwinning vieren." Beerschot won op de openingsspeeldag wel al op het Kiel, maar in die wedstrijd tegen SK Beveren waren er nog geen toeschouwers toegelaten. Daarna verloren de Antwerpenaren met 2-3 en 0-2 van respectievelijk Lierse en Lommel.

Ondanks die tegenvallende thuisresultaten draait Beerschot mee bovenin het klassement. Het telt tien punten uit zes wedstrijden en moet enkel Lierse Kempenzonen voor zich dulden in de rangschikking. Met Deinze ontvangt het de voorlaatste in de stand. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie