Thiago Silva over Neymar: Kan niet praten over situatie bij PSG

Thiago Silva over Neymar: "Kan niet praten over situatie bij PSG"

29 september - 13:16 Laatste update: 13:17
2

Thiago Silva heeft zich na de gewonnen oefenwedstrijd met Brazilië (5-1 tegen Tunesië) uitgelaten over zijn vriend Neymar. Volgens de verdediger is hij voor de Brazilianen en voor Paris Saint-Germain een belangrijke kracht.

"Ik ben met hem geweest in Brazilië en heb gezien hoe hij traint", vertelt Silva tegenover RMC Sport. "Ik hoop dat hij deze mentaliteit en gezondheid vasthoudt voor het aankomende WK in Qatar. Hij heeft zich tijdens de vakantie goed voor kunnen bereiden, vandaar dat hij nu zo fit is." Neymar kreeg tijdens de Tunesië nog een harde charge van Dylan Bronn te verwerken. De Tunesische verdediger kon gaan douchen na zijn snoeiharde tackle.

Neymar is dit seizoen ook weer helemaal op stoom voor zijn ploeg PSG. In acht wedstrijden in de Ligue 1 scoorde hij hetzelfde aantal doelpunten en gaf hij ook nog eens zeven assists. Maar er wordt ook vaak gesproken over de verminderde band van Neymar met zijn teamgenoot Kylian Mbappe. Over die band kan Silva, zelf ook oud speler van PSG, weinig kwijt. "Ik zit niet meer bij de club en weet niet meer wat er intern allemaal gaande is, dus ik kan er niets over zeggen. Wat ik wel weet is dat Neymar hier alles doet om zijn team te helpen en ik weet zeker dat hij dat in Parijs ook doet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie