Mbokani komt opnieuw in België spelen: Hij maakt iedereen beter

Mbokani komt opnieuw in België spelen: "Hij maakt iedereen beter"

29 september - 12:00
5

Dieumerci Mbokani komt terug in België spelen. Hij heeft getekend voor SK Beveren in 1B. Patrick Goots is alvast blij om de Congolees terug te zien. 

"Ik val in herhaling als ik zeg dat Mbokani tien keer beter is dan ik ooit ben geweest", lacht Goots bij Gazet Van Antwerpen. "Wat had ik graag met hem in de spits ­gestaan. Stel je voor: hij met de rug naar de goal, ik met mijn ­vizier op de doelman gericht. Ik heb altijd veel bewondering voor hem gehad. Mbo is een van de beste targetspitsen die de jongste decennia op onze velden heeft rondgelopen."

SK Beveren heeft dan ook een uitstekende zaak gedaan. "Ik ben er 90% van overtuigd – geen 100, gezien zijn leeftijd – dat hij een belangrijke rol gaat spelen in de promotiestrijd. Hij maakt iedereen in de ploeg beter. Ik denk dat Wim De Decker na die moeizame competitiestart met 9 op 18 ontzettend blij is dat hij iemand van dat ­kaliber erbij heeft."

Mogelijk kan Mbokani op zondag al zijn eerste minuten op de Freethiel maken. SK Beveren ontvangt in eigen huis Lierse Kempenzonen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie