OFFICIEEL: Eerste trainerswissel in 1B op komst nadat Shiraishi opstapt bij Deinze

OFFICIEEL: Eerste trainerswissel in 1B op komst nadat Shiraishi opstapt bij Deinze

29 september - 10:15 Laatste update: 10:18
2

Takahisa Shiraishi heeft ontslag genomen als trainer van Deinze, zo liet de Oost-Vlaamse 1B-club weten via haar webstek. Deinze staat na zes speeldagen voorlaatste in de Challenger Pro League en is zo de eerste 1B-club dit seizoen waarbij een trainerswissel zal doorgevoerd worden.

'Deze morgen heeft hoofdtrainer Takahisa Shiraishi besloten om, voor het welzijn van het project, zijn functie als hoofdtrainer ter beschikking te stellen van de club', zo staat op het clubwebstek van Deinze. Het zou gaan om een gemeenschappelijke beslissing tussen de club en Shiraishi.

Shiraishi was bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdcoach bij Deinze nadat hij tussen 2019 en 2021  assistent-trainer was bij STVV. Wie de opvolger van de 46-jarige Japanner wordt bij Deinze is nog niet duidelijk.

Deinze is het seizoen met 5 op 18 gestart en staat elfde met evenveel punten als Jong Genk. Enkel FCV Dender EH heeft minder punten en staat laatste. Voor de interlandbreak verloor Deinze nog in eigen huis van hekkensluiter Dender.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie