Anderlecht-jeugdproduct Verboom op zoek naar nieuwe club en test in Tweede Amateur

Anderlecht-jeugdproduct Verboom op zoek naar nieuwe club en test in Tweede Amateur

29-09-2022 10:00 Laatste update: 10:21
1

Bryan Verboom doorliep de jeugdreeksen van RSC Anderlecht, maar brak nooit door bij de A-ploeg. Na passages bij heel wat andere Belgische en enkele buitenlandse clubs zit Verboom nu zonder club. De 30-jarige linksachter test bij vierdeklasser Union Namur, zo wist Sudinfo Sports.

In 2008 verruilde de Brusselaar de jeugdopleiding van Sporting Charleroi voor die van Anderlecht, maar kon in Brussel niet doorbreken. Na een uitleenbeurt aan SV Zulte Waregem maakte Verboom in 2013 de officiële overstap naar de Gaverbeek. Bij Essevee kwam hij tot 120 wedstrijden, maar daarna ging het bergafwaarts met de carrière van de Belg met Congolese roots.

Uitleenbeurten aan Roda JC en KV Kortrijk waren Verboom geen groot succes en sindsdien wisselde hij clubloze periodes af met passages bij RWDM, UR La Louvière Centre en het Zwitserse FC Aurau. Sinds juli van vorig jaar is Verboom op zoek naar een nieuwe club en die zou hij kunnen vinden in Namur. Met Union Namur zou Verboom aantreden in vierde klasse tegen onder meer de beloften van Union Saint-Gilloise en RFC Seraing.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie