Yilmaz rekent af met valse beschuldigingen: Allemaal een leugen, heel beschamend

Yilmaz rekent af met valse beschuldigingen: "Allemaal een leugen, heel beschamend"

28 september - 21:44
0

Burak Yilmaz baalt van de 'leugens' die over hem verspreid zijn. De Fortuna Sittard-spits rekent in gesprek met ESPN voor eens en altijd af met de geruchten over hem en bestempelt ze als onwaar.

Yilmaz werd groots gepresenteerd in Sittard, maar al snel kwam er een kentering. Hij zou de opstelling bepalen, ruzie hebben gehad met staflid Frank Demouge en winstpremies zouden hoogstpersoonlijk door hem betaald worden. Daarbij werd gesuggereerd dat Yilmaz een rol speelde in het ontslag van trainer Sjors Ultee. "Het is allemaal een leugen", zegt hij.

"Dat (het ontslag van Ultee, red.) is een beslissing die volledig door het clubbestuur genomen is. Ik ben hier maar een medewerker", vervolgt Yilmaz. "Je hebt hier nog een voorzitter, een technisch directeur en een eigenaar: allemaal mensen die hierover gaan. Deze beslissing had niks met mij te maken en dit zijn dingen die gebeuren in het voetbal."

De Turkse spits ontkent ook de andere geruchten. "Ik heb nooit een opstelling gemaakt. Het feit dat mensen dit suggereren, heel beschamend. Het is ook respectloos richting de technische staf." Yilmaz baalt van de berichtgeving. "Ik zou hier alles bepalen: ze hadden het zelfs over wedstrijdpremies. Heel, heel beschamend."

"Met honderd procent zekerheid kan ik zeggen dat deze verhalen uit de lucht gegrepen zijn", benadrukt hij. "Ik kan onmogelijk op alles dit is niet waar en dat is niet waar antwoorden. Het is allemaal een leugen, ik ben enkel een speler van Fortuna Sittard."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie