Ronaldo-transfer gaat niet door door verbod: 'Ja we hebben onderhandeld'

Ronaldo-transfer gaat niet door door verbod: 'Ja we hebben onderhandeld'

28 september - 20:30
0

Het had niet veel gescheeld, of Cristiano Ronaldo was in de zomerse transferperiode naar Saoedi-Arabië verkast. Fahad ben Nafel, voorzitter van Al-Hilal, stelt dat een transferverbod in de weg zat.

Ronaldo werd afgelopen zomer gelinkt aan diverse Europese clubs, maar ook aan Al-Hilal. Naar verluidt kon de Portugees daar een exhorbitant salaris opstrijken. "Ja, we hebben met Ronaldo onderhandeld", zegt Ben Nafel op het YouTube-kanaal Thamanya. "Het probleem was niet het geld of de principes: Al-Hilal is in staat om de grootste sterren van de wereld binnen te halen. Maar we konden geen nieuwe spelers registreren door het transferverbod."

"We zijn de onderhandelingen met verschillende spelers niet gestopt, ondanks het verbod. In de laatste fase van de onderhandelingen zou het verbod opgeheven worden, maar die procedure liep vertraging op", besluit Ben Nafel. Een overstap naar het Midden-Oosten bleef dus uit voor Ronaldo, die nog altijd bij United actief is. De Portugese vedette liet het grootste deel van de voorbereiding schieten, naar verluidt om een transfer te forceren. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie