Rokende en stille ex-speler Barça deed wenkbrauwen fronsen: 'Een rare kwast...'

Rokende en stille ex-speler Barça deed wenkbrauwen fronsen: 'Een rare kwast...'

28-09-2022 19:20
0

Hedwiges Maduro heeft geen goede herinningen aan zijn voormalige ploeggenoot Jérémy Mathieu. De toenmalige verdediger van Valencia, die later nog naar FC Barcelona ging, was nogal een 'rare kwast'.

De Nederlandse ex-voetballer Maduro is naar eigen zeggen 'heel makkelijk', maar er is één speler waarmee hij niet een kamer wilde delen: Mathieu. "Dat was een rare kwast... Die zei helemaal niks", begint de achttienvoudig Oranje international bij Voetbalpraat over de inmiddels gestopte Fransman.

"Op een avond keken we in het hotel op onze kamers naar de Champions League. Alle deuren stonden open, Messi scoorde drie keer en ik hoorde iedereen juichen. Nou, ik probeerde dus met Mathieu te praten, maar hij zei gewoon niks terug. Ik dacht echt: wat ís dit? Niet eens een goedemorgen, hè. Dan keek hij je gewoon aan."

Dat was niet alles, vervolgt Maduro. "Mathieu rookte ook enorm. Ik ben toen naar de teammanager gegaan en heb gezegd: wegwezen, ik wil niet meer met hem slapen." Later verdiende Mathieu een toptransfer naar Barça. "Deed hij een persconferentie... Wat ik toen dacht? Hij heeft ons in de maling genomen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie