Kompany verraste Anderlecht-spelers met vertrek: Hadden we niet verwacht

Kompany verraste Anderlecht-spelers met vertrek: "Hadden we niet verwacht"

28 september - 19:32
2

RSC Anderlecht nam afgelopen zomer afscheid van Vincent Kompany, die uiteindelijk koos voor het Engelse Burnley FC. Nieuws dat insloeg als een bom, ook bij de spelers van paars-wit. Dat onthult Antoine Colassin.

Colassin debuteerde onder Kompany bij Anderlecht, maar wist zich niet helemaal door te zetten. Afgelopen zomer maakte de aanvaller, die nu wordt verhuurd aan sc Heerenveen, zich wel op voor een nieuw seizoen met Kompany. Zover kwam het echter niet.

De trainer besloot namelijk om afscheid te nemen van Anderlecht. "Dat hadden we niet verwacht", vertelt Colassin bij La Capitale. "Het feit dat iedereen op vakantie was, speelde ook in op het verrassingselement, omdat we daar op dat moment niet aan dachten. Er werd dan gebeld tussen de spelers waarmee je je het best verstaat om te weten of zij wisten wat er was gebeurd. Maar uiteindelijk wisten we evenveel als de buitenwereld", geeft hij aan.

Kompany koos voor het project bij Burnley, waar hij het voorlopig wel moeilijk heeft. Toch twijfelt Colassin er niet aan dat Kompany ook zal slagen bij de Engelse club. "Ik ben er zeker van dat Kompany zijn doelen als trainer ook zal bereiken", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie