Stijnen ontvangt Club Brugge in Croky Cup: “Dit brengt veel teweeg”

Stijnen ontvangt Club Brugge in Croky Cup: “Dit brengt veel teweeg”

28-09-2022 11:26
10

Stijn Stijnen ontvangt met Patro Eisden voormalige werkgever Club Brugge in de Croky Cup. De ex-doelman speelde in het verleden bij Blauw-Zwart en is nu hoofdtrainer bij Patro Eisden.

Stijnen kijkt al uit naar de confrontatie. “Fantastische affiche. Tijdens de loting zie je clubs als Eupen en co liefst zo snel mogelijk verdwijnen om bij de toppers Genk, Anderlecht en Club Brugge uit te komen. De landskampioen is dan het héél groot lot, voor de club maar ook voor het Maasland. Dat dit nu al veel teweeg brengt, zie ik aan mijn gsm die explodeert”, citeert Het Nieuwsblad.

De coach heeft nog steeds een band met Club Brugge. “Tuurlijk maakt dit ook emotioneel iets los. Ik speelde er later nog tegen met Beerschot. En in de jongste voorbereiding oefenden we nog in en tegen Brugge. Dit wordt voor Patro en de Common Group een ferme financiële opsteker. Voor zo ‘n affiche doe je het toch. Daarom neem ik elke bekerwedstrijd ook altijd heel serieus. Sportief maken we weinig kans, maar toch moet elke wedstrijd nog gespeeld worden.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s